28 Kasım 2011 Pazartesi

Sosyal Medya

Twitter facebook ve niceleri artık meydanlardaki eylemleri sosyal medya yolu ile tepkilerini insanlar twitter ve facebook aracılığı ilede yapabilmekte ne güzel değilmi job yok biber gazı yok gidip belediyeden izin almak yok, bunlar güzel şeyler ama internette de olsa herkes yorumlarını haddini aşmayacak şekilde yapmalı ne o kardeşin ana avrat soy sop gider yapmak senin etin ne budun ne reele vurduğun zaman, böylelerine de meydan bırakılmamalı herkes tepkisini koyarsa ve söylenilen sözün nereye nasıl şekilde gitmeside çok önemlidir.. haberleşmede ve iletişimde umarım dahada ileri gider teknoloji..

1 yorum:

  1. Güzel bir yere parmak basmışsın arkadaşım tebrikler. Ama artık millet olarak ben halimize üzülüyorum. Sanalda yaşayıp reeli unuttuk. Seninde dediğin gibi adam artık tepkisini bile sanalda gösterir oldu. Eee bunun kime ne faydası var?

    -Hadi arkadaşlar herkes facebookta profiline bayrak resmi koysun tepki gösteriyoruz!!!

    Vik vik vik! Kime neyin tepkisini gösteriyorsun.Öyle tepki göstermekmi olur. Kuru sıkı olduk çıktık. Lafa gelince en alası bizde icraata gelince yok!
    Şaka maka ama ben bir gün olup birilerin tüm bu olanlara seyirci kalmayacağını düşünüyorum. Kuvay-ı Milliye gibi birlikler oluşturulunca ben işte o zaman ona tepki derim, Hak aramak derim. Öyle bayrak koymayla sağda solda yürümeyle tepki olmaz! (Kusura bakma arkadaşımda ben bu konuda fazla doluyum biraz. Senin blog unun altında yeni bir blog oluşturdum resmen=)

    YanıtlaSil